Nový Renault Austral

Nový Renault Austral
14. 4. 2022
Jan Melich
10 min

RENAULT AUSTRAL 100% HYBRIDNÍ SUV .

200k hybridní pohoná jednotka, 575 l zavazadlový prostor, 32 bezpečnostních asistentů, 984cm2 Open R-Link.

ATLETICKÝ VZHLED

Zcela nové 100% hybridní SUV Renault Austral se vyznačuje vyváženými proporcemi, odvážnou přední částí a výraznými typickými světly pro denní svícení. Jeho elegantní linie podtrhuje lesklá černá střecha, zatímco kontrastní boční ochranné prvky zvýrazňují jeho robustní profil.

VARIANTA ESPRIT ALPINE: SVĚTOVÁ PREMIÉRA

Sportovní vzhled: znak esprit Alpine, exkluzivní barva karoserie šedá schiste satin, přední sportovní nárazník, 20" disky kol daytona z lehké slitiny, high-tech zadní světla s „3D perleťovým“ efektem, čalounění Alcantara s modrým prošíváním, volant potažený kůží nappa s modrým/bílým/červeným prošití.

Systém s věstavěnými službami Google.

ŠPIČKOVÝ ZVUK HARMAN KARDON

Nový exkluzivní systém Harman Kardon poskytuje výkon celkem 485 W prostřednictvím 2 výškových reproduktorů po stranách palubní desky, 2 basových reproduktorů ve výplních předních dveří, 2 prostorových, 1 přední centrální jednotky, 4 výškových a 2 basových reproduktorů ve výplních zadních dveří a 1 subwooferu v zavazadlovém prostoru.

PŘÍKLADNÁ ÚČINNOST

Na dlouhých cestách je zcela nové 100% hybridní SUV Renault Austral vzorem účinnosti: výkonné zrychlení a působivá stabilita. Díky systému 4Control advanced* je jízda přesná a bezpečná. Ovládněte zatáčky – ovládněte silnici. Ve městě vám usnadní všechny manévry. Díky poloměru otáčení 10,1 m je vůz hbitý stejně jako městský vůz.

MULTI-SENSE

Až 5 různých konfigurací* pro přizpůsobení zcela nového 100% hybridního SUV Renault Austral podmínkám na silnici a měnícím se potřebám: zvuk a odezva motoru, tuhost řízení, atmosféra osvětlení a konfigurace displeje řidiče.

32 POKROČILÝCH ASISTENČNÍCH SYSTÉMŮ ŘIDIČE

Komfort, asistence při řízení, asistence při brzdění, asistence při manévrování....silnici máte pod kontrolou díky 32 vyspělým asistenčním systémům zcela nového 100% hybridního SUV Renault Austral.

PROSTOR A MODULÁRNÍ USPOŘÁDÁNÍ

Inovativně tvarovaný kokpit. Velkorysý prostor mezi předními sedadly s indukční nabíjením pro chytrý telefon. 35 litrů snadno přístupného a modulárního úložného prostoru. Zadní sedadla lze posunout o 16 cm dozadu, což poskytuje největší prostor pro nohy ve své třídě. Objem zavazadlového prostoru až 575 litrů. Přístup do zavazadlového prostoru bez použití rukou díky automatickému otevírání víka zavazadlového prostoru.

Více na : https://www.renault.cz/osobni-vozy/austral-reveal.html?gclsrc=aw.ds&&CAMPAIGN={campaign}&ORIGIN=sea_defensive&gclid=Cj0KCQjwjN-SBhCkARIsACsrBz4ghGEwkdm4m-CNELVqgHeL8pwa5Seaz9fNV5_039M-yVzHi3QBVO8aAlhYEALw_wcB