NOVÝ MEGANE R.S.

NOVÝ MEGANE R.S.
21. 6. 2018
Jan Melich
5 minut

Nástupce nejostřejšího Hot-hatche je připraven zabojovat o prvenství.

Nový Renault Megane R.S. neboli sport zakódovaný v Genech

Výrazný závodní design Nového Renaultu MEGANE R.S. dává tušit vysoké výkony a pokročilé technologie. Přední blatníky od standartního modelu jsou rozšířené o 60 mm. Aerodynamiku vyřešili konstruktéři Renaultu SPORT s kolegy Formule 1. Výrazní podběhy kol, široký zadní difuzor s centrálně umístěnou výfukovou koncovkou na 18'' nebo 19'' kolech ve Vás probudí instinkt závodního jezdce. 

Emoce za volant patří!

Interirér nového Renaultu MEGANE R.S. se netají sportovním charakterem. Sportovní přední sedadla s integrovanou opěrkou hlavy nabízí dokonalou boční oporu. V nabídce látkové čalounění nebo čalounění alcantara. Digitální přístrojový štít navržený pro rychlé odpočítání údajů, speciální volant s označeným bodem 0 + hliníkové pedály. 

Srdce plné vášně. S 40-ti letou tradicí.

Motor o výkonu 280 koní. Samosvorný diferenciál. Manuální a automatická převodovka EDC. Systém R.S. Monitor. Přední náprava s odělitelnou těhlicí. 4 Hydraulické dorazy. Systém 4Control a mnoho jiného zaručí nejvyšší zážitek z jízdy. Vozidlo vyniká optimální přilnavostí, bezpečnou jízdou i v těch nejhorších momentech. 

1977 - 2017 . Za tuto dobu naše vozy dostaly mnoho ocenění a právem se řadí Renault na nejvyšší příčky v oblasti motorismu. 40let vtěsnaných nyní do jednoho vozidla.

Tak co myslíte? Naváže nový Renault MEGANE R.S. ??