Nová Dacia Spring

Nová Dacia Spring
19. 11. 2021
Jan Melich
5 min

Již 40.000 objednávek: Dacia Spring demokratizuje svět elektromobility

•Spring je úspěšný, za osm měsíců bylo registrováno více než 40.000 objednávek (z toho již 15.000 vozidel doručeno klientům)

•Dacia Spring oslovuje zcela nové zákazníky 

První zákazníci již od října nadšeně navštěvují síť prodejen Dacia, aby si převzali svůj nový vůz Spring, který si předobjednali v období od března do června 2021.
Tato bezprecedentní předobjednávková akce spuštěná v mnoha evropských zemích (Francie, Itálie, Německo, Rumunsko, Španělsko atd.) zaznamenala velký úspěch a během tří měsíců bylo provedeno více než 16 000 rezervací.
A to ještě není konec! V celé Evropě, v městských, příměstských i venkovských oblastech, si Spring nadále získává zákazníky s více jak 5 000 objednávkami měsíčně od července.
Nabídkou městského vozu se vzhledem SUV, 100 % elektrického a dostupného pro co největší počet lidí, jde Dacia s dobou. Snadné používání a nabíjení, stejně jako dojezd až 305 km ve městě (městský cyklus WLTP, 230 km v kombinovaném cyklu WLTP) z něj činí relevantní nástroj mobility pro většinu Evropanů, kteří denně ujedou v průměru jen 30 km.
Model Spring, zastánce 100% elektrické mobility, je oblíbený u zákazníků značky, které již přesvědčily vlastnosti vozů Dacia: jednoduché, robustní, dostupné a s nejlepším poměrem ceny a výkonu.
Spring je však především vozem, který oslovuje zcela nové zákazníky, protože většina z nich kupuje vůz Dacia poprvé (8 z 10 ve Francii).

Již od 454.900 s DPH